Anifajn / Blog  / Winter, we are ready!

Winter, we are ready!

Tako, pa smo poleg Covid-19, karantene in potresa dobili še sneg. Škoda le, da se v naših koncih ne obdrži. Družine bi dobile nov razlog, da gredo malo v naravo. 

Mrzlo pa je zelo. In v takšnih dneh se niti preveč ne pritožujemo, da moramo ostati doma. 

Le lastniki psov smo primorani, da tudi v mrzlih dneh preverimo dejansko stanje temperature zunaj. Če ste taki, kot jaz, ki sem se pomladi že tako zelo veselila, da sem vse zimske kape in šale že lepo pospravila na podstrešje, potem zdaj tako kot jaz kolnete na vse grlo. In tako sem se znova morala sprijazniti s stavkom, verjetno je tudi to za nekaj dobro. 

In res je bilo. Nisem našla kape, sem pa zato našla dolgo založeno blago potiskano z mojo ilustracijo, ki še ni dočakalo svoje končne oblike. Tako sem privlekla na dan zaprašene šiviljske stroje in se lotila izdelovanja preprostih izdelkov, kape in trakov za ušesa. To se še spomnim, kako gre.

Kak so FAJNi? Popolnoma navdušena sem. Zdaj sem dobila voljo in zagon. 

Se opravičujem, zaradi karantene ni bilo možno najeti profesionalne manekenke. Morala sem se zadovoljiti s to, ki je bila na voljo. 🙂

Meni se zdi pa prav FAJN, da smo doma! Mogoče bomo začeli živeti bolj preprosto in delati to kar so delale naše babice, ki niso živele v izobilju. Ročna dela!!!

Izkoristite dni in bodite kreativni.

Ostanite zdravi in imejte se FAJN s tistimi, ki jih imate najrajši.

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.