Anifajn / Blog  / Vzorec za male glave

Vzorec za male glave

Kapica, rutica in mnogo več otroških izdelkov z vzorcem Vagabunde

Končno mi je uspelo pripraviti mojo ilustracijo kot vzorec na tekstil. Tako sem ponosna nase, da vam ne morem povedat. Je pa trajalo in terjalo več pogorelih poskusov, ki jih niti ne upam pokazati javno. Ampak Vagabunda si pa res zasluži, da sem se potrudila in uspelo mi je. No, to boste presodili vi. Zato vas lepo lepo prosim, če mi napišete in kometirate, ali vam je všeč, kaj bi spremenili, ali bi vzorec naredili večji ali manjši in podobno.

Ker sem zvita a vseeno odkrita, vam moram povedati, da te kape še ne obstajajo. Narejene so računalniško. Moja Vagabundica namreč še vedno potuje do mene in zato mi še ni uspelo zašiti kapic. Tudi vi lahko naročite blago z vzorcem Vagabunde na www.spoonflower.com/designs/8265511-vagabunda3-by-annipe.  Na tej strani lahko ta vzorec kupite v različnih kvalitetah in tudi manjših naročilid do 1 metra, v kolikor rabite samo za nekaj malega, kot je kapica. Ker imajo tiskarno tudi v Berlinu vam blago dostavijo v 7-9 dneh, poštnina pa stane 3,40€.

Jaz ta vzorec vidim na veliko produktih. Lahko so pajkice, kapice, rutice, majčke, oblekice z punčko, zavese za otroško sobo in še mnogo več. Domišljija nima meja.

Zelo vesela bom, če se odločite za nakup naše Vagabundice, še bolj pa, če boste zašit izdelek poslikale in nam ga pokazale. Pa srečno do naslednjič.

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.