Anifajn / Blog  / Podarim ljubezen do živali tistim, ki jo potrebujejo

Podarim ljubezen do živali tistim, ki jo potrebujejo

Moja prva ljubezen – živali

 

Moram priznati, da risanje ni nikoli bila moja največjas trast. Moja največja strast so vedno bile živali.

Mogoče ne veste, da sem kot najstnica sanjala, da bom nekoč imela svoj ranč s konji. Pri 27 letih sem svoje sanje uresničila in s pomočjo družine odprla  šolo jahanja. Ja, najprej sem bila tekmovlka v preskakovanju ovir, potem učiteljica jahanja in zdaj… po vseh teh letih končno razumem živali. Ne, nisem šepetalka, sem le strokovnjakinja za terapijo in aktivnosti s pomočjo živali. 

Tistim, ki jih to zanima, naj samo prišepnem, da je v izdelavi internetna stran, kjer boste lahko dobili vse informacije na to temo.  Srčno se že veselim, da bom lahko svoje znanje delila z vami. 

V dobi, v kateri živimo, je samo govora o času in denarju. Postali smo roboti, kakšnih se v prihodnosti boljimo. Smo tempirane bombe, napolnjene z boleznimi. Res je, da živimo v zlati dobi obilja. Nikoli ni našemu ljudstvu  šlo tako dobro. Zakaj je potem toliko nesrečnih duš okrog nas. Povem vam zakaj. Ker hranimo telo in ego, a stradamo dušo. Pozabili smo kdo smo. Sočutna bitja narave. Bodimo vzgled svojim otrokom, pojdimo večkrat v naravo, poslušajmo šumenje listov ali žuborenje vode. Pobožajmo sosedovo mačko in rešimo polža pred cesto. 

Živali imajo čisto dušo in, če smo sposobni videti, se od njih lahko veliko naučimo.

komentarja 2
  • Martina Stopar 2. aprila, 2019 2:02 pop

    Anita zelo lepo napisano

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.