Anifajn / O meni
ani2

Pozdravljeni,

kako se vam naj predstavim?  Sem zelo radovedna, igriva in kreativna oseba. Mati treh otrok in žena čudovitega moškega, ki mi vedno znova odpusti bedarije, ki jih ušpičim, me posluša, ko nima kaj več za povedati pa še vedno blebetam, me tolaži, ko si nakopam preveč stvari naenkrat in vidi v meni lepoto, ki jo sama ne.

Obožujem živali, so moje največje učiteljice, poleg otrok seveda. Psička Elli je moja osebna psihoterapevtka, in maček Charli moj osebni maser trebuha.

Moja poklicna pot se je začela z modnim svetom. Kot oblikovalka sem odkrivala barve, tehnike risanja, ilustracije, grafiko, vzorce in še in še. Ko se je moda umaknila iz mojega življenja sem začela raziskovati digitalno ilustracijo in ilustrirala kar nekaj otroških knjig, personaliziranih ilustracij za darila ter logotipov. Od vsega tega najbolj uživam v ilustriranju pripovedi, pravljic, zgodb za otroke. Pravljični svet me vedno posrka vase, kot v nek domišljijski svet, ki je zame vedno poln čudovitih doživetij, barv, živali, narave, dogodivščin.  Neznansko uživam, ko poskušam narisati ta svet in ga deliti z vami.

Moje delo me je  na nek čuden način v zadnjih letih vodilo v znanost psihologije in razumevanja osebnosti. S študijem psihosocialne pomoči in psihoterapevtskega dela z otroci in mladostniki sem svoje znanje risanja lahko povezala v čuječe ustvarjanje, risanje in slikanje.