Anifajn / Blog  / Najboljša vzgojiteljica na svetu

Najboljša vzgojiteljica na svetu

Sem mama treh otrok in končno tudi ta najmanjši zapušča vrtec, saj bo septembra postal pravi šolarček. A vsakič znova se ob tej priliki med mamicami pojavi dilema. Kaj kupiti vzgojiteljicam za darilo in spomin. Kakšno darilo je dovolj dobro, da bi z njim izrazili vso hvaležnost za ta leta, ko so vzgajale našega otroka?

Upam, da je ta personalizirana ilustracija dovolj dobro darilo.

Ilustracijo lahko uokirite v poljubno velik okvir. Ponosno bo visela na steni polnih lepih spominov. Lahko jo natisne na majico in videli jo bodo tudi tisti, ki se nahajajo izven sten njenega doma. Lahko pa pristane tudi na skodelici, stenski uri ali prav posebni torbi najboljše vzgojiteljica.

Naši vzgojiteljici je ime FRIDA in je enostavno zakon. Seveda pa nikakor ne smemo pozabiti na pomočnice vzgojitelic, ki so druga polovica srca, ki je 5 let božalo naše otroke.

Če mislite, da je to darilo dovolj lep spomin za vašo vzgojiteljico ali učiteljico, mi pošljite njeno sliko. Poskušala bom njo ali njega narisati kar se da prepoznavno. Napis lahko izberete sami. Dodate lahko njeno ime ali imena vseh otrok, ki jih je vzgajala.

Ker ja ilustracija le delno personalizirana, je tudi cena ugodna.

Za več informacij mi lahko pišete na: info@anifajn-design.si

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.