Anifajn / Blog  / Mini kraljestvo prikazano v ilustraciji

Mini kraljestvo prikazano v ilustraciji

V veliko veselje mi je risati nekaj, kar predstavlja tako pozitivne, predane in iskrene ljudi. Ilustracija bi naj služila kot logotip društva, ki se ukvarja z animacijami za otoke na prostem, še posebej v naravi.

Alen in Karmen pravita o sebi, da predstavljata srce društva Mini kraljestvo. Njuna želja je otrokom ponuditi izkušnjo v kateri so lahko kdorkoli in karkoli želijo postati. Pravita, zakaj ne bi sanje postale resničnost? Rdeča nit njunih aktivnosti sta šport in narava, saj iz večletnih izkušenj dela z otroki opažata pomanjkanje gibanja, proste igre in stika z naravo. Predstavljata kraljestvo v malem in otrokom ponujamo tečaje rolanja in kotalkanja, poletne počitnice v naravi, praznovanja rojstnih dni na kmetiji in v gozdu, gibalne urice za otroke, otroško animacijo na dogovorjeni lokaciji in  animacijo otrok na porokah. Idej imata ogromno, ki pa samo še čakajo na uresničitev. Pomagajte jima spisati pravljico v kateri bodo Vaši otroci glavni pravljični junaki, ki si bodo upali, bili vztrajni, odgovorni, radovedni, solidarni in povezani z naravo. 

Po Alanovih navodilih sem nekatere aktivnosti poskušala ujeti v ilustracijo, ki naj ne bi bila preveč “natrpana”. Namenjena naj bi bila za logotip in zato pregledna. Poglejte, kako mi je uspelo.

Mini Kraljestvo se nahaja v vasi Razbor pri Zidanem Mostu. Preverite, mogoče pa se najde tudi kaj zanimivega za vaše otroke.  https://www.minikraljestvo.si/

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.