dejavnosti

Feel good ART za mlade

204,00 

Feel good ART je tečaj namenjen mladim od 13 – 20 leta.

Znanje risanja ni potrebno.

Feel good ART je skupinsko umetnostno raziskovanje sebe, svoje osebnosti, odnosov z drugimi in iskanje rešitev za morebitne skrbi in težave.

Vsi materiali za ustvarjanje so zagotovljeni.

Plačilo tečaja se lahko izvede mesečno, v treh obrokih.

Cena delavnice je 68,00€ na mesec.

Pridite v starih udobnih oblačilih, ki se lahko popackajo.

Feel good ART tečaj se izvaja enkrat na teden po 3 šolske ure.

 

Opis

Feel good ART je  je 12-tedenski tečaj za mlade.  Njegov namen je dodati iskrice ne le vašim umetninam ampak tudi v vaše življenje. S procesom ustvarjanja se boste povezali s svojim notranjim jazom na zelo globoki ravni. Predstavitve, razprave, spodbujanje in individualna pozornost v kombinaciji z vadbo čuječnosti, vam bodo pomagali ustvariti mojstrovine. V tem tečaju boste se spoznali z velikim umetnikom v sebi v prijetnem, varnem in sprejetem okolju. Spodbudite svojo ustvarjalnost z edinstvenimi in zabavnimi učnimi urami umetnosti. Izrazite se z intuitivnim slikanjem in mešanimi tehnikami. Umetnost je terapija za um, telo in dušo.

Izrazite svoje najgloblje želje, strahove in skrbi, medtem ko se učite spoprijateljiti z barvami in ustvarite svoje lastne zavestne intuicije.

Med ustvarjenem bomo navdih črpali od velikih mojstrov življenjskih modrosti. Potopili se bomo v svet nezavednega in raziskali svet, ki nas omejuje. Spoznali bomo tehnike, kako se osvoboditi avtomatskih navad, ki nam ne služijo več in jih pospremili na platno, papir ali kak drug material z vso našo kreativnostjo, ki jo premoremo.