Anifajn / Blog  / Illustracija družine kot božično darilo

Illustracija družine kot božično darilo

Vsakič, ko se bliža čas obdarovanja, si nekateri malo bolj, drugi malo manj razbijajo glavo z darili. Eni si vzamejo čas in so njihova darila domiselna, ročna narejena in zelo osebna. Drugi prelagajo nakup daril na zadnji teden pred božičem in potem v enem dnevu skačejo od trgovine do trgovine ter iščejo kaj pametnega za tisti drobiž, ki jim je še ostal po vseh teh letnih zaključkih. 

Jaz sem pač taka, da mi materialne dobrine ne pomenijo veliko. Takoj jih menjam za doživetje, kot so izleti z družino, zabave s prijatelji, pohodi v naravi v dobri družbi ali kakšno delavnico za osebnostno rast. Ker pa tudi rada obdarujem druge, so moja darila vedno narejena ročno ali so zelo osebna. Glede na to, da sem ilustratorka, vedno podtaknem v darilo še kak izdelek s svojo ilustracijo.

Za vse, ki ste taki kot jaz in radi obdarujete z domiselnimi darili, ki so zelo osebna, imam predlog za vas. Družinske ali osebne ilustracije se je še vedno vsak zelo razveselil. Še posebej zato, ker jo dobi v digitalni obliki za na splet, in tiskani obliki, kot stensko sliko.

V kolikor vam je ta ideja všeč, ilustracijo naročite tako, da pošljete nekaj fotografij od oseb, ki jih naj narišem, kot karikature na mail info@anifajn-design.si.

Kaj še čakate?

Pohitite, rabim vsaj 4 dni da vam jo dostavim.

Z ljubeznijo. Anita.

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.