Anifajn / Blog  / Dog is family

Dog is family

Moja psička Elli je kot vsak pes, za svojega lastnika, zame poseben. Mislim, da je prišla v moje življenje iz večih razlogov. Eden od teh je sigurno, da spravi mojo debelo rit od računalnika malo v naravo. Najini sprehodi so vedno v dvoje, ampak vsaka po svoje. Ona ne more krotiti svoje radovedne narave in jaz se učim zaupati ji, jo sprejeti, kot svobodno bitje in ji pustiti, da je takšna kot je. To zaupanje mi pride še kako prav pri odraščajočih otrocih.

   V moje življenje je prinesla velik izziv. Kot psička terapevtka,je sproščena in radostna, jaz po drugi strani pa dostikrat preplašena, negotova in to vse samo zato, ker ne morem vedno nadzirati dela. Zdaj se učim se prepustiti, zaupati in interpretirati. Ljudi s katerimi delava so posebni. So taki, ki so v življenju doživeli hude travme, ali taki, ki so toliko posebni, da se ne morejo vklopit v življenje, ki mu ga večina pravi “normalno”.  Vsakič, ko grem med te ljudi, pridem domov bogatejša.  Bogatejša za spoznanje, izkušnjo, prijatelje,…

Sploh se verjetno sama ne zavedam na koliko področjih mojega življenja je ta psička prodrla skozi reže in me rešila. Rešila me je pred tem, da me ne boli hrbet od stalnega sedenja za računalnikom, rešila me je pred strahom, da bi mi zmanjkalo inspiracije za delo, saj vsak dan na sprehodu z njo dobim daleč preveč idej, kot jih bom kdajkoli lahko uresničila. In rešila me je pred krizo srednjih let s tem, da me je naučila zaupati in sprejeti, da sem sama sebi dovolj.

Mislim, da si zato zasluži vsaj svojo kolekcijo vzorcev. Zato sem za vse ljubitelje psov pripravila nekaj vzorcev, ki pašejo zraven in ji poimenovala Dog is  Family.

Nekatere izdelke s temi motivi lahko najdete na straneh Zazzle in Redbubble.

 

 

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.