Anifajn / Blog  / Dekliščina z Anifajn motivom na majici

Dekliščina z Anifajn motivom na majici

Dekliščina predstavlja še zadnji samski, nor žur! To je nekakšen zaključek samskega življenja, zato je potrebno poskrbeti, da bo ta noč res nepozabna. Ali bo dekliščina največji žur daleč naokoli ali pa le sproščena pijača in klepet v krogu najbližjih prijateljic – vse je odvisno od bodoče neveste ter njene osebnosti, želja in seveda prijateljic.

 

Nekatere punce imajo res srečo.

Ne samo, da najdejo pravega, ki se sploh želi poročiti, imajo tudi prijateljice, ki si vzamejo čas, da se z njo poveselijo še zadnjič, kot s samsko žensko.

Poleg tega je potrebno imeti še to srečo, da znajo to narediti s stilom in pravo mero odpičenosti. Kajti dekliščina je nekaj, kar bi si rad zapomnil za vedno, a se je ne bal. Vsi vemo, da nekateri uberejo spet drugo skrajnost. V današnjem svetu vsesplošne naveličanosti in potrebe po izstopnaju, je veliko takih, ki imajo bujno domišljijo in ne razmišljajo o posledicah.

 

 

Karkoli boste že pripravile svoji prijateljici – bodoči nevesti: piknik, dan v sprostitvenem centru, izlet na morje, zabavo v centru Ljubljane, večerjo v odlični restavraciji, kuharski tečaj, karaoke, je najpomembnejše, da upoštevate njene meje in ji pustite vsaj kak spomin na ta večer. Naj bo to odpičena majica na kateri bo motiv nje v najlepših letih in najbolj nori pozi. Anifajn personalizirana ilustracija je modna in po meri osebnosti posameznika. Je čisto tvoja!

Majico z illustracijo lahko nosite kamorkoli in kdajkoli, saj enostavno univerzalna. Predvsem pa ostane za spomin njej in vsem, ki ste bile tam in pripomogle, da je bil njen zadnji samski žur bomba!