Čuječe slikanje za odrasle- Kako najti mir v sebi

Kako najti mir v sebi je naslov delavnice čuječega slikanja, ki je sestavljena iz 8 sklopov. Namenjena je sprostitvi in osebnostni rasti s čuječnostjo. Pri čuječem slikanju ne gre za rezultat, ampak za proces uporabe slikarskih materialov in izražanja lastnih uvidov ob vodeni meditaciji.
Če ste utrujeni od nalog, ki vam jih je naložilo življenje, od žlobudranja vaših misli v glavi,  vsakodnevnih stresov in obremenitev, ali se zadnje čase niste prav pošteno nasmejali, se lahko skozi delavnice sprostite in najdete mir v sebi in radost v življenju.  Življenje je potovanje polno vzponov in padcev, obrisov in kontrastov. Na delavnicah  boste spoznali načine, kako si lahko pomagate sami, ko vam življenje ne bo prizaneslo.
Na delavnicah si bomo privoščili sprostitvene tehnike, ki združujejo glasbo in vodeno meditacijo. Tako bomo lažje prešli v stanje, kjer postanemo popolnoma zavestni in prisotni. Izkoristili bomo to stanje, da se podamo v globine, kjer z lahkoto opuščamo stare vzorce, ki nam ne služijo več in poiščemo rešitve, ki so se nam do sedaj zdele nedostopne. Naša naravna in prirojena ustvarjalnost, igrivost in radovednost bo dodala piko na i in nas presenetila z novimi spoznanji.
Na delavnici vam bo zagotovljen varen prostor za ustvarjanje, v katerem bomo spodbujali občutke hvaležnosti, samo sprejemanja in opolnomočenja. Začeli bomo zaupati procesu in se spoprijateljiti s svojim notranjim kritikom. Ko naš notranji kritik počiva, lahko vstopimo v stanje pretoka in dosežemo nivoje zavesti, ki so nam drugače skriti.
Program KAKO NAJTI MIR V SEBI zajema 8 delavnic:
  1. Predstavitev čuječega slikanja in sprejemanja sebe v vseh pogledih
  2. Kako najti mir v našem telesu
  3. Kako najti mir v našem umu
  4. Kako najti mir v našem srcu
  5. Kako najti mir v našem govoru
  6. Kako najti mir z našo preteklostjo
  7. Kako najti mir z našo prihodnostjo
  8. Kako najti mir v svetu
Tečaj je namenjen odraslim osebam.
Vsi materiali za ustvarjanje so zagotovljeni.
Pridite v starih udobnih oblačilih, ki se lahko popackajo.
Cena  ene delavnice je 10,00 €.
Obvezna je predhodna prijava na delavnico zaradi omejenega števila udeležencev.
Prijavite se lahko tukaj: