Antistres slikarjenje

Antisres slikarjenje je 12 tedenski tečaj namenjen sprostitvi in spoznavanju s čuječnostjo. Pri samem slikanju ne gre za rezultat, ampak za proces uporabe materialov in izražanja sebe.
Če ste utrujeni od nalog, ki vam jih je naložilo življenje,  od žlobudranja vaših misli v glavi zaradi vsakodnevnih stresov in obremenitev, ali  pa ste morda zadnje čase niste prav pošteno nasmejali. Življenje je vsekakor potovanje vzponov in padcev, obrisov in kontrastov …
V tem tačju si bomo privoščili sprostitvene tehnike, ki združujejo umetnost s čudovito glasbo in zavestno meditacijo. Preidemo v stanje, kjer postanemo popolnoma zavestni in prisotni. Globoko se nas dotakne in deluje čarobno ter nam pomaga opustiti stvari, za katere sploh ne najdemo besed. In medtem ko se vse to dogaja, v nas vzbuja prirojeno ustvarjalnost in nam pomaga odkrivati ​​nove stvari o sebi, ki prinašajo veselje.
V tečaju uporabljamo veliko zavestnih umetniških dejavnosti in vaj, ki spodbujajo radost in veselje. Zagotovljen je varen prostor za ustvarjanje, v katerem se spodbuja občutke hvaležnosti, samosprejemanja in opolnomočenja.
V Antistres slikarjenju se naučimo zaupati procesu in se spoprijateljiti s svojim notranjim kritikom. Ko naš notranji kritik počiva, lahko vstopimo v stanje pretoka in dosežemo nivoje zavesti, ki so nam bile skrite.
Tečaj je namenjen odraslim osebam.
Vsi materiali za ustvarjanje so zagotovljeni.
Pridite v starih udobnih oblačilih, ki se lahko popackajo.
Antistres slikarjenje  se izvaja enkrat na teden po 3 šolske ure.
Cena tečaja je  204,00€. Možno je plačilo v treh obrokih, 68,00€ na mesec.