Anifajn / Blog  / Anifajn Smukec osvaja Mariborsko Pohorje

Anifajn Smukec osvaja Mariborsko Pohorje

Pred kratkim sem ustvarila Smukca. Ne preveč popolnega fanta, ki si želi nekoč postati uspešen smučar.  Mogoče še ni postal pravi smučar, vem pa zagotovo, da je postal maskota Smučarskega kluba Pohorje. 

Smukec nagovarja fante in dekleta z velikih oglasnih panojev, majhnih letakov in raznih socialnih omrežij, da se vpišejo v šolo smučanja na Pohorju.  

Kmalu boste lahko Smukca srečali tudi kot pravo maskoto v velikosti človeka. Za vse tiste, ki se boste tako ali drugače povzpeli na vrh vzpenjače,  čaka presenečenje.  Smukec in njegova prijateljica Lisička sta se spomnila , da bi vas mogoče zanimalo, kako je biti v njuni koži. Postavila sta se na dva velika panoja in čakata na pogumneže. Samo glavo je treba pomolit skozi luknje in že lahko za hip postanete tudi vi del Pohorske pravljice. Zato pripravite fotoaparate  in spolirajte pametne telefone, saj vas Smukec in njegova prijateljica Lisička že nestrpno pričakujeta na Mariborskem Pohorju.

Ponosna sem do neba in nazaj, da sem lahko za vse obiskovalce Mariborskega Pohorja pripravila še eno dodato popestritev ob smučišču.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.