Anifajn / Blog  / Anifajn ilustracije na predstavah širom po Sloveniji

Anifajn ilustracije na predstavah širom po Sloveniji

Moje prvo sodelovanje z gledališčem je terjalo malo tehničnega raziskovanja, gruntanja kako narediti stvari, da bi prenesle veliko ponovitev, padcev, transporta in bile kljub temu videti profesionalno.

Neizmerno sem hvaležna direktorici gledališča Kukuc, Urški Raščan za priložnost in potrpežljivost. S tem projektom sem se veliko naučila o predstavah, tehnični podpori in ljudeh, ki ves svoj prosti čas namenijo temu, da prikličejo nasmehe na male in velike obraze. Ekipa Kukuc je sestavljena iz samih pozitivnih, kreativnih in srčnih ljudi. In če še niste uspeli videti niti ene njihove predstave, je skrajni čas. Predstave so skrbno izbrane in vsaka ima svojo sporočilo otrokom za boljši svet, zato jim pravijo tudi predstave s poslanstvom. Več o njihovem delu in predstavah, ki so po mojem mnenju trenutno najboljše v celi Sloveniji, lahko najdete na https://www.kukucpredstave.com/ .

Predstavi je naslov Mini Moni in govori o deklici Moni, ki je znala narisati čisto vse, le poljubčka ne. Simpatična predstava o spoznavanju barv za najmanjše gledalce in ljubezni za malo večje. Najboljše od vsega pa je, da v predstavi nastopa tudi kuža. Prepričana sem, da vsi veste, kako pomembne so živali v naših življenjih kaj šele v otroškem svetu.

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.